Stiati cate solutii de mutari exista pe piata?

relocariSocietatea din ce in ce mai dinamica in care traim ne face sa ne mutam tot mai des. Fie ca ne mutam in acelasi oras, cautand o locuinta mai buna, fie ca plecam in strainatate sau ne mutam biroul dintr-un loc in altul, intreaga actiune poate sa fie un real stres. Majoritatea celor care se muta au obiecte grele pe care doresc sa le transporte dintr-o parte in alta, au obiecte fragile pe care doresc sa le stie in siguranta si de cele mai multe ori au ceva lipsa: timpul.

Din fericire, nevoia intalneste oferta, motiv pentru care poti gasi Transport marfa civilizat cu Star More, posibilitatea de relocare a birourilor sau chiar servicii personalizate, cum ar fi mutarea pianelor.

Daca te gandesti sa te muti, nu mai incerca sa gasesti solutii pe cont propriu, in conditiile in care exista urmatoarele servicii, cat se poate de interesante, care iti vor veni ca o manusa:

  • Servicii de transport mobila. Exista firme specializate in transportul de mobila. Spre deosebire de vecinul de la 4 care are o masina mare si vrea sa te ajute, firmele de transport mobila ofera garantii si se asigura ca fiecare piesa este in siguranta pe tot parcursul procesului.
  • Servicii de transport obiecte fragile. De multe ori, obiectele pe care vrem sa le transportam nu sunt grele, insa sunt extrem de sensibile la factori externi. Poate ca au nevoie de o anumita temperatura, poate ca trebuie sa stea intr-o anumita pozitie sau pur si simplu, nu trebuie sa fie lovite de alte obiecte. Din fericire exista si servicii special destinate acestor obiecte, in care furnizorii au toate materialele necesare pentru a duce la bun sfarsit mutarea.
  • Servicii de transport moloz. O mutare nu inseamna doar transferul unor obiecte dintr-o parte in alta. De multe ori, casele noi au nevoie de reamenajari structurale serioase si de amenajari interioare. Toate acestea lasa in urma moloz, imposibil de aruncat la gunoi. Serviciile de transport moloz iti asigura evacuarea acestui gunoi, scapandu-te de el fara sa iti solicite niciun fel de efort fizic.
  • Servicii de depozitare. Una dintre marile probleme aparute in timpul mutarilor este nesincronizarea evacuarii vechii locuinte cu ziua in care trebuie sa te muti in noua locuinta. Daca exista cateva zile sau chiar cateva saptamani intre cele 2 actiuni, mobila trebuie sa isi gaseasca un loc in care sa fie un siguranta. Serviciile de depozitare sunt o solutie foarte buna, care elimina situatiile neplacute in care lasi piesele de mobilier acasa la o ruda. Fara a fi scumpe, acestea iti asigura protectie pentru produsele depozitate si ofera inclusiv transportul dintr-o parte in alta.
  • Debarasare mobila. Un alt serviciu de care s-ar putea sa ai nevoie este cel de debarasare mobila. Poate ca mobilierul vechi nu te mai incanta atat de tare, insa trebuie totusi sa scapi de el. Debarasarea mobilierului poate sa fie un serviciu excelent, care te scapa de mobila veche si aduce o multime de alte avantaje: este gratuit, poate sa insemne reconstituirea pieselor de mobilier si de multe ori poate sa le ofere celor mai putin norocosi sansa de a avea mobila de buna calitate.

Unde gasesti toate aceste servicii?

Exista din ce in ce mai multe firme care se ocupa de astfel de servicii, asigurand raspunsuri complece la orice nevoie. Cu un click aici  poti gasi o solutie completa in acest sens, cu ajutorul careia mutarile tale vor fi mai usoare ca niciodata.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *