Stiati care este influenta fenomenelor lunare din punct de vedere astrologic?

Desi este un fapt relativ bine stiut ca semnele zodiacale, 12 la numar, ce sa gasesc in horoscopul zilnic, precum acesta, in diverse ziare sau aplicatii, sunt in fapt semnele solare si pe langa acestea fiecare persoana mai are un ascendent si un semn lunar. Influenta anumitor fenomene de pe bolta cereasca, precum eclipsele sau diversele faze ale lunii, sunt mai putin discutate ori luate in considerare.

Eclipsele se produc la intervale regulate, acest lucru este bine stiut inca de pe vremea babilonienilor, acestea se repeta o data la 18 ani (18 ani, 11 zile si 8 ore, mai exact), acest ciclu fiind cunoscut drept ciclul Saros. Aceste cicluri, sustin unii astrologi au avut influente majore asupra vietii unor persoalitati importante, cel mai cunoscut exemplu fiind cel al printesei Diana.

Cum pot ele afecta psihicul oamenilor?

luna si horoscopul

Un punct de cotitura: Luna plina in eclipsa poate insemna un punct major de cotitura in viata unor anumite persoane, a caror conjunctura astrala favorizeaza aceasta influenta. Fenomenul nu afecteaza insa pe oricine, astfel ca pentru multi efectele unor astfel de fenomene sunt mult mai putin resimtite.

Senzatia de discomfort: Exista anumite reactii si fenomene ce nu pot fi explicate doar printr-un horoscop al semnelor solare. Pentru o persoana cu o conjunctura astrala sensibila la astfel de fenomene, eclipsa lunara poate crea un disconfort intens, resimtit atat la nivel fizic cat si psihic. Aceasta poate devenii mai perceptiva, descoperind parti ale celor apropiati, bine ascunse si nu intotdeauna placute.

Nesiguranta si confuzie: Pentru personale aflate intr-o perioada de sensibilitate crescuta la astfel de fenomene, care iau decizii in perioada eclipsei, se pot descoperi, ceva mai tarziu, ca nu mai sunt deloc sigure pe decizia luata. Apare sentimentul de confuzie, situatii in care persoana se afla in imposibilitatea de a decide daca sa adopte o postura activa sau pasiva, daca sa continue cu decizia luata ori sa se retraga.

Efect intarziat: In general, ceea ce se intampla in ziua eclipsei (solare sau lunare) poate parea in ziua respectiva insignifiant, pentru ca apoi sa capete o semnificatie majora sau chiar sa devina catalist al unei schimbari extrem de importante. E posibil ca in ziua respectiva sa se faca cunostinta cu o anumita persoana sau sa fie primite anumite vesti ce vor avea o influenta puternica asupra viitorului.

Desigur, nu toti cred in zodii si horoscop, dar pentru cei care isi aleg deciziile in functie de acesta si se intampla intr-o zi ca schimbarile din viata fiecaruia sa nu isi gaseasca intotdeauna raspunsul in horoscopul de la tv sau pe site-uri precum www.horoscop-zilnic.eu, este bine cateodata sa se intoarca privirile catre bolta cereasca, unde cel mai adesea, fenomene ce au trecut neobservate detin raspunsurile. Totul depinde de perspectiva in care vezi lucrurile.

In acest articol inveti cu cine sa te parteneriezi ca sa ai succes in afaceri

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *