Stiati ca un bun stil de viata al unui culturist se bazeaza pe suplimente de calitate?

Stiati ca un bun stil de viata al unui culturist se bazeaza pe suplimente de calitate?

 

Chiar daca putina lume crede acest fapt, suplimentele nutritive pentru culturism reprezinta elementul de baza intr-o astfel de cariera. Al doilea element este binecunoscutul antrenament de forta. Acea masa musculara pe care o admirati in revistele de specialitate a fost facuta cu foarte mult efort din partea sportivilor si cu multe proteine de acest tip, luate la anumite intervale, inainte si dupa antrenament, impreuna cu o masa echilibrat alcatuita.

Noi va recomandam magazinul online culturism.net, unde veti gasi tot ceea ce aveti nevoie pentru a intelege mai bine ce inseamna culturismul si performantele sale. Platfoma va pune la dispozitie o gama foarte variata de suplimente.

Stiati ca un bun stil de viata al unui culturist se bazeaza pe suplimente de calitate?

Site suplimente culturism.net -Aminoacizi

Gaspari Nutrition AminoMax 8000. Acest produs de este un supliment de cea mai buna calitate, care are in plus in compozitia sa taurina si lecitina, cei doi compusi continant complexul de aminoacizi ideal pentru sportivii profesionisti, culturisti si sportivi de arte martiale. Fiecare portie are 8 grame din cei mai buni aminoacizi pentru cresterea masei musculare. Veti observa ca acest produs va va creste in dimensiune, rezistenta si anduranta. L-taurina, un alt aminoacid din compozitie este un ingredient primordial al acidului biliar, regleaza functionarea miocardului, mentine activitatea celulelor creierului, creste efectul insulinei si concentratiile antioxidante.

MuscleTech Amino Build Next Gen. Acest supliment construieste rapid masa musculara si creste performanta, prin continutul unor ingrediente studiate clinic ce produs performante inalte. Unul din ele este BCAA, care vine acum intr-o doza foarte mare, leucina, betaina si formule diferite de aminoacizi. Acest BCAA reprezinra aminoacizii cu catena ramificata si este un ingredient folosit de culturistii de top si de alti sportivi de ani de zile, datorita capacitatilor sale uimitoare de a ajuta rezistenta si de a grabi recuperarea de dupa antrenament.

Stim ca un a fi culturist reprezinta o schimbare de 180 de grade a stilului de viata si o modificare brusca a mentalitatii si in primul rand a conditiei fizice. De aceea culturism.net va sta la dispozitie, in sectiunea contact, cu orice intrebare din acest profil aveti si va ofera produse de inalta calitate la preturi ofertante!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *