Stiati ca turismul medical este din ce in ce mai popular?

1-1In ultimii ani, o data cu o globalizare din ce in ce mai puternica si mai bine conturata, turismul medical a prins aripi. Putini stiu, insa Romania este o destiinatie foarte buna pentru turism medical, mai ales atuni cand vine vorba despre servicii stomatologice. Atunci cand vine vorba despre operatii complicate, se prefera Turism Medical in Austria, in Turcia sau chiar la vecinii nostri din Ungaria, care reprezinta o varianta mult mai acceptabila din punct de vedere financiar, pentru romani, decat o reprezinta primele. Chiar si asa, este din ce in ce mai ieftin sa mergi in Austria sa te vindeci de diverse boli, dovada fiind numarul mare de romani care aleg sa faca asta .

Te-ai putea intreba de ce ar trebui sa mergi la mii de km departare pentru o problema medicala, cand o poti rezolva in Romania?

Raspunsurile sunt simple si le vom enumera sub forma unor avantaje:

  • Poti sa te bucuri de tratamente inovatoare, care sunt prezente doar in anumite parti ale lumii. Spre exemplu, exista un tratament cu venin de scorpion, care poate sa fie facut doar in Cuba.
  • Poti sa ai parte de oameni cu rezultate foarte bune in problema pe care o ai. Daca esti bolnav de o forma rara de cancer, spre exemplu si stii ca exista doctori care au putut sa o vindece, cu siguranta nu vei dori sa risti, mergand la un doctor fara experienta.
  • Vizitezi. Turismul medical poate sa fie mana in mana cu turismul clasic. Apeland la doctori din strainatate poti sa vizitezi si te poti bucura de locuri pe care nu le-ai mai vazut pana atunci.

Desi este posibil sa nu stii, sunt din ce in ce mai multe companii destinate exclusiv turismului medical. Astfel, daca ai o problema si vrei sa o rezolvi, poti sa faci asta rapid si sa ai toate serviciile la indemana, incepand de la transport si terminand cu cazarea. Evident, ai nevoie de un singur lucru, foarte important: finante.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *