Stiati ca o camera spy poate fi foarte avantajoasa pentru studenti?

fdsAtunci cand esti student, timpul este extrem de pretios. Parca l-ai folosi mai mult pentru distractie si pentru relaxare, insa in acelasi timp, trebuie sa il folosesti si pentru o atentie sporita la cursuri si evident, pentru invatat.

In aceste conditii, orice ajutor, oricat de mic ar fi el, este cat se poate de bine primit. Tehnologia ne aduce din ce in ce mai multe dispozitive, care pot fi extrem de utile intr-o multime de situatii, inclusiv in viata de student. Desi primul gand este la dispozitivele de copiat, nu ne referim la acestea, ci la camere spy.

 Care sunt avantajele unei camere spy pentru un student?

Optiunea de a achizitiona o camera sau mai multe camere spy poate sa fie una foarte bine gandita. O astfel de camera te poate ajuta extrem de mult in timpul orelor:

  •  Poti sa filmezi tot cursul profesorului. In felul acesta nu ai nevoie de o atentie sporita la cursuri, deoarece vei putea relua, ori de cate ori ai nevoie, cursul , cu tot cu explicatii si vei putea invata mult mai usor.
  •  Nu mai trebuie sa iti iei notite. Notitele sunt pentru sesiune. In sesiune poti sa iti petreci zile intregi invatand. In rest, este timp destinat distractiei. Pentru a nu da de banuit ca nu iei notite, poti folosi o camera spy ascunsa intr-un pix. Este camuflarea perfecta.
  • Ai o multime de avantaje in fata colegilor. Stii prea bine cat de valoroase sunt cursurile bine scrise, care se trag la xerox dintr-o parte in alta in toata perioada sesiunii. Gandeste-te cat de valoros este un filmulet cu profesorul care explica fiecare detaliu dintr-un exercitiu sau dintr-un subiect care urmeaza sa fie dat la examen.

 Ce tip de camera trebuie sa achizitionezi pentru o eficienta maxima?

Atunci cand achizitionezi o camera cu scopul de a inregistra cursuri, este bine sa te asiguri ca aceasta dispune de urmatoarele elemete:

  • o rezolutie cat mai mare. Va trebui sa vezi tot ceea ce se scrie pe tabla;
  • Sunet foarte bun. Va trebui sa asculti tot ceea ce spune profesorul. In cazul in care sunetul este prost, intreaga achizitie este inutila.
  • O camuflare foarte buna. Cu siguranta nu iti doresti ca cineva sa afle ca filmezi, cu atat mai mult profesorul. Din acest motiv, este bine sa te asiguri ca te camuflezi cat mai bine atunci cand filmezi.

Comments

comments

1 Response

  1. Cristina says:

    Faptul ca puteti inregistra cursurile direct din gura profesorului, reprezinta un avantaj real al acestui dispozitiv de tip spion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *