Stiati ca inclusiv barbatii pot purta bijuterii cu diamante?

Purtarea bijuteriilor cu diamante, in special in cazul barbatilor, conoteaza nu numai puterea, dar, de asemenea, forta, proeminenta si statutul in viata. Inca de la inceputul timpurilor, bijuteriile au insemnat intotdeauna putere. Pe atunci, regii erau cei care purtau cel mai des astfel de accesorii, care se pastrau din generatie in generatie in familia regala. In anul 1200 in Europa, regalitatile – in special regele – purtau diamante cu drepturi de autor. Ca o chestiune de fapt, regele Ludovic al IX-lea al Frantei chiar a promulgat o lege prin care nimeni nu avea dreptul sa poarte inele cu diamante, in afara de rege.

In aceste zile in care toate persoanele sunt considerate egale, barbatii poarta, de asemenea, inele, in special de nunta, care semnifica dragostea lor eterna fata de sotie. Una dintre mai recente tendinte in verighetele pentru barbati din ziua de azi este inelul cu pietre pretioase incrustate, mai ales cu diamante. A devenit acceptabil in societatea contemporana ca barbatii sa poarte inele de nunta cu diamante, deoarece se considera ca fiecare poate sa poarte orice isi doreste, indiferent de gusturile si preferintele sale personale.

men-wedding-rings-exquisite-mens-gold-wedding-rings-with-diamonds-awesome-mens-wedding-rings-with-black-captivating-photos-of-mens-wedding-ring-with-diamonds-mens-wedding-ring-nz-mens-twoIn afara de gusturile si preferintele personale, atunci cand alegem un inel de nunta cu diamant ar trebui sa luam in considerare urmatoarele considerente:

Tipul de activitate – Daca esti sportiv sau te implici adesea in lucrari care necesita munca manuala excesiva, ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a cumpara un inel cu diamante barbatesc, deoarece exista riscul de a-l pierde sau de a-i deteriora piatra pretioasa in timpul acestor activitati. Dar daca nu esti sportiv sau nu faci munci manuale grele, inelul cu diamant poate fi optiunea perfecta pentru tine.

Tipul de personalitate si stilul de viata – Deoarece fiecare om este diferit, personalitatile si stilurile de viata ar trebui sa fie luate in considerare in mare masura.

Confortul – Gandeste-te la forma si la latimea inelului inainte de a-l cumpara.

Tipul de metal – Desi barbatii prefera cel mai mult sa poarte inele din aur, ei pot opta, de asemenea, pentru alte tipuri de metale, cum ar fi titanul, platina sau argintul.

Tipul de piatra pretioasa – Desi diamantul este cea mai buna optiune pentru un inel barbatesc, se poate alege, de asemenea, safirul sau rubinul.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *