Stiati ca exista varianta gratuita de facturare?

de-ce-program-de-facturare-800x400

Toti cei aflati la inceput de drum in ceea ce priveste un business se inhama la cheltuieli care par foarte mici, dar care se dovedesc extrem de costisitoare pe termen lung. Una dintre aceste cheltuieli este cea data de facturile tipizate. Un caiet cu facturi tipizate costa destul de mult si solicita, de asemenea, destul de mult timp pentru completarea facturilor. Din fericire, exista solutii prin care pot fi emise facturi online  si exista chiar si solutii gratuite. Contazen, spre exemplu, le ofera tuturor celor aflati la inceput sansa de a factura gratuit in limita a 5 facturi pe luna si la costuri foarte mici pentru un numar mai mare de facturi.

Varianta de facturare onlin nu te scuteste doar de niste costuri inutile, ci si de stres, timp pierdut si o multime de alte probleme, cum ar fi riscul de a gresi factura. Daca nu stii inca avantajele majore ale facturarii online, iata-le:

  • Iti ofera sansa de a-ti personaliza facturile. Este un foarte mare plus, deoarece poate sa aiba un efect major asupra ideii de branding;
  • Te ajuta sa te bucuri de economie de timp. Mai toate programele de facturare online sunt automatizate. Astfel, daca ai introdus datele unui client in program, nu va mai trebui sa le introduci si a doua oara, ceea ce te scuteste de tip pierdut. De asemenea, economisesti si prin introducerea diverselor produse pe care le comercializezi.
  • Este o solutie perfecta pentru o fluidizare a incasarilor. Poate cel mai mare plus al facturarii online este faptul ca este o solutie automatizata. Practic, facturile pot fi trimise automat catre clienti si exista si posibilitatea de trimitere a unor mailuri prin care sa amintesti de plata.

Da, daca ajungi sa depasesti 5 facturi lunar va trebui sa platesti o taxa, care la Contazen este intre 9 si 29 de lei. Astfel, nu va trebui sa investesti o avere si in niciun caz nu vei cheltui mai mult decat o faci pentru facturile fizice.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *