Pareri despre Diamodis

diamodis-logo

Pentru site-ul analizat astazi am ales Diamodis.ro. Alegerea este una bazata pe unicitatea ideii. Desi vorbim despre un site de bijuterii, Diamodis iese in evidenta prin faptul ca poate sa creeze bijuterii personalizate. Practic, daca iti doresti sa ai un ac de siguranta care sa te reprezinte, poti sa il construiesti din aur sau chiar din platina, direct prin intermediul acestui site. Fiind un site destul de nou, nu am gasit o multime de pareri despre Diamodis din partea clientilor, insa am analizat in detaliu tot ceea ce ofera si am ajuns la urmatoarele concluzii.

Design

Site-ul arata foarte bine, avand o tema alba si curata. Clientii gasesc cu usurinta ceea ce ii intereseaza, putand sa caute intr-una dintre cele 8 categorii pe care le au la dispozitie. Site-ul se misca foarte rapid, este responsive si nu insista pe culori tipatoare. Nuantele care se combina sunt argintiu, auriu, alb si diverse tonuri de gri.

Relatia cu clientii

Este un punct forte, pe care l-am testat. Imediat ce intri pe site esti intampinat de un reprezentant, care iti prezinta toate informatiile de care ai nevoie. Chatul este activ pe tot parcursul zilei si consideram ca este extrem de util. Sunt prezenta toate informatiile de contact ale companiei, precum si informatii legate de politica de retur si de termeni si conditii.

Elemente cu care iese in evidenta

Asa cum am amintit, Diamodis poate sa personalizeze bijuterii si se remarca prin faptul ca poate sa personalizeze bijuteriile din platina. Este unica companie din Romania care face acest lucru.

Are o diversitate foarte mare de produse si foloseste doar metale pretioase de cea mai buna calitate si pietre de cea mai buna calitate. Preturile nu sunt intocmai mici, comparativ cu alte magazine de bijuterii, insa este motivat de o multime de factori:

  • Garantie pe viata;
  • Materiale de foarte buna calitate;
  • Rapiditate in executie;
  • Diverse discounturi pentru clienti fideli.

Ramane sa vedem cum o sa evolueze acest business, insa inceputul este cat se poate de promitator si de interesant.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *