Stiai care sunt proprietatile saltelelor din spuma vascoelastica?

descărcare (37) Te gandesti sa cumperi o saltea din spuma vascoelastica? Sau esti curios sa afli care este calitatea acestui tip de saltea? Salteaua din spuma vascoelastica este denumirea tehnica pentru salteaua din spuma cu memorie. Spuma vascoelastica este tot mai populara ca material pentru saltele, datorita capacitatii sale de a oferi confort si beneficii pentru sanatate. Investitia intr-o saltea din spuma cu memorie ar fi, probabil, una dintre cele mai intelepte decizii pe care le-ai putea lua. In timp ce o astfel de saltea poate costa cateva mii de lei, aceasta este, totusi, o investitie pe termen lung, care nu iti va oferi dezamagiri. La urma urmei, petreci cel putin o treime din viata in pat. Prin urmare, merita sa investesti mai multi bani intr-o saltea din spuma vascoelastica, mai ales ca aceasta, pe langa confort, iti ofera multe ale beneficii.

In primul rand, o astfel de saltea te ajuta in mod semnificativ sa dormi mai confortabil. Spuma vascoelastica are capacitatea de a se modela in jurul formei corpului tau, astfel incat sa nu existe spatii intre tine si saltea. Aceasta calitate poate fi testata la magazinul de saltele, incercand un mic exercitiu cu mana. Formand imprimeuri temporare ale mainilor tale pe o saltea din spuma cu memorie, vei testa, de asemenea, densitatea si grosimea produsului. Atunci cand te afli pe o astfel de saltea, punctele de presiune asupra corpului vor fi reduse. Acest lucru imbunatateste circulatia sangelui la solduri si la umeri, oferindu-ti un confort general in intregul corp. Un rezultat important al acestor calitati descrise mai sus este faptul ca adormi mult mai repede.

In al doilea rand, salteaua din spuma vascoelastica este extrem de durabila. Aceasta este relativ mai groasa si mai densa decat o saltea normala, putand astfel sa fie utilizata multi ani de zile, fara a intampina vreun fel de probleme. Luand in considerare acest lucru, este foarte justificat sa investesti cateva mii de lei intr-o saltea de calitate superioara. Ai putea economisi cativa lei acum prin cumpararea unei saltele mai ieftine, dar s-ar putea sa cheltuiesti mai mult atunci cand va trebui sa o inlocuiesti. O saltea din spuma vascoelastica nu ar trebui sa fie inlocuita la fel de des ca o saltea tipica, datorita durabilitatii sale ridicate.

In cele din urma, saltelele din spuma vascoelastica au o varietate de beneficii pentru sanatate. O astfel de saltea poate elibera tensiunea si disconfortul din corp, in special durerile din zona gatului si a spatelui. Este destul de uimitor cum o saltea poate permite imbunatatirea sanatatii tale in timp ce tu nu faci practic nimic, doar dormi.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *