Stiai ca exista numeroase metode pentru a alunga gandacii? Iata doar cateva dintre ele!

Anumite insecte reusesc sa convietuiasca fara probleme alaturi de noi, in timp ce altel ne fac viata un calvar. Gandacii, tantarii sau furnicile provoaca doze insemnate de stres daca apar in locuinta si trebuie sa fie alungati. Din fericire, exista o multime de solutii care alunga insectele  si nu toate sunt toxice sau daunatoare.

Cei de la Pestpeller-control.com propun aparate cu ultrasunete care indeparteaza gandacii de bucatarie si mai multe spray-uri organice, foarte eficiente. De asemenea, exista numeroase solutii naturale pe care fiecare dintre noi le poate gasi in propria bucatarie. Cum gandacii sunt cei mai problematici in locuinta, cateva dintre solutiile care functioneaza impotriva lor si in multe situatii si impotriva altor insecte.

  • Uleiul de lavanda. Daca ai gandai, uleiul de lavanda reuseste sa ii indeparteze. In plus, miroase foarte frumos. Acesta poate sa fie imprastiat prin dulapuri si prin locurile pe unde obisnuiesc sa stea gandacii.
  • Uleiul de eucalipt. Este un alt ulei esential care lupta cu succes impotriva gandacilor. Din pacate, nu functioneaza atunci cand numarul insectelor este foarte mare, ci doar la inceput.
  • Otet alb. Desi nu omoara gandaci, otetul alb ii poate alunga.
  • Frunzele de dafin. O alta solutie simpla, pe care o gaseste orice om in propria bucatarie, este cea a frunzelor de dafin. Acestea au o aroma puternica ce nu este apreciata de micile vietuitoare. Daca imprastii frunze de dafin prin toata casa sunt sanse mari ca gandacii sa plece prin vecini.

In aceeasi idee pot fi folositi si castraveti sau zahar amestecat cu bicarbonat de sodiu.

Daca vrei sa mergi la sigur insa, cel mai bine este sa apelezi la o firma specializata in dezinsectie sau sa cumperi produse profesionale. Daca sunt bine alese, aparatele cu ultrasunete pot sa indeparteze cu succes gandacii de pe o suprafata destul de mare, pot fi folosite ani de zile si nu costa foarte mult. Este bine sa te asiguri, insa, ca sunt aparate testate, au un istoric destul de bogat in indepartarea gandacilor si sunt produse de firme cu o eficienta dovedita impotriva daunatorilor.

Gandacii de bucatarie sunt unele dintre cele mai rezistente vietati de pe planeta. Asta nu inseamna, insa, ca nu pot fi indepartati din casa.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *