Stiai aceste lucruri despre apa cu lamaie consumata pe stomacul gol?

Stiai ca este de ajuns sa inlocuiesti ceasca de cafea de dimineata cu apa cu lamaie pentru o sanatate de fier? Ei bine, in cele ce urmeaza, iti vom demonstra ca nu exista ceva mai bun pentru organimsul tau decat consumul acestei bauturi pe stomacul gol pentru a fi in forma. Vei vedea ca acest gest simplu si ieftin va contribui la echilibrul pe care il cauti de atata vreme pentru corpul tau si vei face din consumul acestei bauturi un ritual crucial de care nu te vei mai putea lipsi.

5-bienfaits-etonnants-de-boire-jus-de-citron-a-jeun-3

Sistemul imunitar. Sucul de lamaie are un efect magic asupra sistemului nostru imunitar. Este, de altfel, un excelent stimulant pentru acesta din urma deoarece ii ofera vitamina C continuta in mod natural de lamaie. Vitamina C este un antiinflamator natural care amelioreaza absorbtia de fier. Contine in egala masura saponine, agenti antimicrobieni prin excelenta. Nu mai este nevoie sa va spunem ca in momentul in care consumati apa cu lamaie dimineata pe stomacul gol oferiti corpului vostru o protectie suplimentara impotriva microbilor responsabili de inflamatiile ce se pot produce in organism.

PH-ul corpului. Prin definitie, sucul de lamaie este acid insa, odata ingerat pe stomacul gol devine in mod sistematic alcalin. Aceasta interactiune permite cresterea PH-ului corpului. Astfel, corpul devine din ce in ce mai rezistent la boli.

Detoxifiere. Sucul de lamaie este un diuretic excelent, cu alte cuvinte, ajuta rinichii sa filtreze toxinele din sange ceea ce garanteaza o mai buna functionare a organelor care sunt complet debarasate de agentii toxici care nu le lasa sa functioneze in parametri normali.

5-bienfaits-etonnants-de-boire-jus-de-citron-a-jeun-4

Piele. Dupa cum spuneam mai sus, sucul de lamaie stimuleaza eliminarea toxinelor incepand cu cele aflate la suprafata pielii. Vitamina C existenta in lamaie precum si efectul alcalin al acesteia din urma elimina toti agentii nocivi pentru piele. Dupa doar cateva saptamani de consumat apa cu lamaie vei observa o imbunatatire consierabila a aspectului pielii.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *