Mituri despre pariuri pe care nu trebuie sa le crezi!

f64460d84866ae658adc3741393aff84Pariurile sportive sunt populare, iar acest lucru se poate observa cu usurinta prin vizitele pe care le inregistreaza un site scoruri live  , prin numarul caselor de pariuri de la coltul strazii si prin numeroasele reclame pe care le poti descoperi peste tot pe unde mergi, care te indeamna sa pariezi. Exista pareri bune despre pariuri si exista pareri proaste. Unele sunt legitime, altele sunt cat se poate de false si altele sunt adevarate mituri, care circula printre pariori sau chiar printre cei care nu au pus niciodata un bilet la pariuri, insa cred ca stiu totul despre ele.

Iata, asadar, cateva mituri care circula prin lume, care vizeaza pariurile si care nu sunt intocmai adevarate.

Pentru a castiga trebuie sa pariezi pe echipa mai buna!

Nimic mai fals. De regula, este o greseala foarte mare sa pariezi pe favoritii certi. In momentul in care joaca cu echipe mai slabe, acestia tind sa se relaxeze si in felul acesta apar surprizele. Este adevarat ca, daca este o miza serioasa in joc, echipa mare tinde sa fie cea castigatoare. Daca miza nu este atat de mare, sau nu este mai mare decat 3 puncte in campionat, este bine sa eviti un meci cu o favorita certa. Cele mai mari pierderi inregistrate in pariuri au fost din cauza echipelor favorite. Din acest motiv, daca vrei sa pariezi, incearca sa pariezi pe meciuri mai mult sau mai putin echilibrate si cel mai important, sa studiezi tot ceea ce pariezi cu mare atentie.

Exista meciuri aranjate

Un alt mit este legat de conspiratiile uriase care au loc intre casele de pariuri, echipele sportive si jucatori, cu scopul de a transforma pariorii in pierzatori. Nu negam faptul ca este posibil sa existe discutii si meciuri mai mult sau mai putin aranjate, insa acestea nu sunt foarte dese si de regula se intampla in campionatele foarte mici. In campionatele mari, miza este mult prea mare pentru aranjamente. Casele de pariuri castiga indiferent care este rezultatul unui meci, asadar, daca vrei sa pariezi si iti este frica de eventualele meciuri aranjate, nu trebuie sa iti faci probleme prea mari.

Expertii de la televizor stiu cel mai bine

O multime de pariori incepatori se bazeaza pe anumite prognosticuri oferite de expertii din emisiunile sportive. Acestia fac jocul sa fie mult mai complicat decat pare si incearca sa se transforme in cunoscatori in detaliu ai fenomenelor sportive. De regula, cei de la televizor nu stiu mai mult decat stii tu despre o anumita echipa, asadar, daca vrei cu adevarat sa castigi, cel mai bine este sa te bazezi pe studiile tale si pe intuitia ta. Daca te bazezi pe altii, ai sanse mari sa pierzi. Exista o multime de ” experti” care ajung sa dea prognosticuri total eronate.

Pariurile sunt un drum sigur spre esec

Cei care nu au luat vreodata contact direct cu fenomenul pariurilor sportive, considera ca acestea sunt un simplu drum spre esec. Pariorii sunt niste persoane sortite pierzaniei iar cei care detin case de pariuri sunt adevarati trimisi ai diavolului. Din fericire, nimic din toate aceste afirmatii nu reprezinta un adevar. Pariurile sunt, intr-adevar, o sursa de esec pentru majoritatea pariorilor, insa acest lucru se intampla pentru ca acestia nu acorda suficient timp analizei. Exista destul de multi pariori profesionisti care au reusit sa transforme aceasta activitate intr-una extrem de profitabila. Multi dintre ei isi castiga intreaga existenta din pariuri si au transformat activitatea in job full time.

Miturile sunt facute pentru a speria. Pariurile sportive sunt mult mai apropiate de o stiinta exacta decat de un mit. Daca iti doresti sa castigi, nu trebuie sa speri la un noroc chior, ci trebuie sa incepi sa muncesti! Da, pariurile pot insemna distractie, dar in acelasi timp, pentru profesionisti pot reprezenta munca. Cu o strategie bine pusa la punct, cu o banca pe care o controlezi cu atentie si cu rabdare, poti sa castigi multi bani.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *