Lucruri pe care nu le stiai despre propria masina

fun-facts-about-cars-torch-blog-bannerConduci zilnic catre munca si inapoi si probabil ca iti iubesti masina la fel de mult cum iti iubesti casa. Cu toate astea, sunt extrem de multe lucruri pe care nu le stii despre ea. Da, stii ca cele mai bune piese auto le cumperi de pe piese-auto.ro, stii locul de unde iei cea mai buna benzina si ai un service auto preferat. Sunt si multe lucruri care stau ascunse, chiar daca sunt la vedere.

Care sunt aceste lucruri?

1) Masinile moderne iti ofera informatii despre locul in care se afla capacelul de alimentare cu benzina. Desi nu este o informatie atat de pretioasa, de multe ori, daca masina este noua sau daca este inchiriata, s-ar putea sa descoperi ca nu stii pe ce parte trebuie sa o alimentezi. In aceste conditii, o sagetica aflata pe bord iti poate dezvalui misterul.

2) Motoarele moderne functioneaza pe baza unui computer.Emisiile, arderea de combustibil si intregul proces prin care masina functioneaza sunt controlate de un computer, ceea ce le face extrem de eficiente.

3) In componenta masinii intra nu mai putin de 30 000 de parti. masina ta este un adevarat puzzle , cu o multime de piese. Pe langa ceea ce gasesti intr-un magazin de piese auto Kia, masina ta Kia are o multime de suruburi si piese minuscule, care impreuna formeaza solutia ta zilnica de deplasare.

4) O masina sanatoasa este o masina cu plinul facut. Conform expertilor , o masina poate sa aiba o durata mult mai mare de viata daca rezervorul de benzina este mereu plin.

5) In viitorul apropiat, nu vei mai avea nevoie de permis de conducere pentru a folosi o masina. Da, vor aparea masini care se conduc singure iar placerea condusului va disparea definitiv. Totusi, acest lucru nu este un sfarsit de lume. Cat de placut ar fi sa mergi din Timisoara pana in Bucuresti, singur in masina si sa te uiti la 2-3 filme in tot acest timp?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *