Importanta robotilor de jucarie pentru cei mici

robotiMajoritatea copiilor sunt fascinati de jucariile robotice pentru ca ele aduc ceva special in lumea lor si ei cred ca robotii pot face tot ceea ce sunt programati sa faca si chiar au dreptate. S-au inventat tot felul de jucarii pentru copii care pot fi conectate la calculator sau la tableta si poate avea si alte functii. Daca intrebi astazi un copil ce jucarie si-ar dori iti va raspunde ca una electronica care poate fi multifunctionala putand interanctiona cu ea ca un adevarat prieten. Cunoasteti cu totii jucaria dinozaurul robotic interactiv care preia emotiile interlocutorului find un bun material pentru cabinetele de psihologie care ii pot ajuta pe copii cu probleme emotionale. Este o jucarie foarte bine gandita care interactioneaza nu doar la persoane ci si la mediul inconjurator, emotiile pe care acesta le afiseaza sunt foarte bine modelate afisand personalitatea lui. Softwar-ul poate fi updatat si il ajuta sa se dezvolte in functie de cum a fost educat de stapanul lui.

Pentru alti copii robotii razboinici sunt mai atragatori pentu ca pot sa se joace asa cum vad ei pin desenele animate pe care ei le urmasc si pe care si le doresc printre jucariile lor. Prin filme robotii pot face multe lucruri pe care oamenii obisnuiti nu le pot fac, sa fie blindati si capabili sa poata distruge inamicii cu un singur foc. Printre acesti roboti speciali se numara si Robocop care era si el un agent de politie foarte bun si in care erau puse toate bazele in eliminarea inamicilor. Si acest personaj a ajuns o jucarie foarte dorita de copiii de pretutindeni fiind foarte speciali jucandu-se intre ei de-a politistii. Pe langa acest personaj de film se numara si fantasticii roboti din seria animata Transformers care sunt o adevarata atractie pentru copiii mici si mari care sunt fascinati de masinile care pot deveni dintr-o data niste roboti foarte puternici si capabili sa faca fata celor mai dure provocari puse la cale de inamicii lor. Acesti eroi apar si in foarte multe jocuri online care sunt o atractie pentru cei care isi doresc sa intre in aventurile acestor roboti fantastici.

Cu timpul tehnologia va evolua din ce in ce mai mult si ne putem astepta la diferite prototipuri de roboti care sa faca multe in locul oamenilor fiind pusi la muncile cele mai dificile la care ar fi nevoie de un grup foarte mare de muncitori. S-au construit si masini tansfomers care sunt niste piese foarte rare ce fascineaza pe multi soferi de masini de curse care se dau in vant dupa asa ceva. Nu stim ce evolutie a roboticii va avea loc de-a lungul timpului si cat de avansate vor fi tehnologiile viitoare. Sunt multe filme in care este prezentat viitorul cu douazeci sau cincizeci de ani inainte unde totul este foarte schimbat incat tehnologia face totul in locul naturii. Nu cred ca aici ar trebui sa se ajunga ci tehnologia ar trebui folosita sa vina in ajutorul naturii pe care sa o mentina la cote optime ca sa intretina viata pe pamant mult timp de acum inainte.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *