De ce sa alegi un laptop 2 in 1?

De ce sa alegi un laptop 2 in 1?

 

Laptop-urile 2 in 1 sunt niste dispozitive destul de apreciate si cautate mai ales de catre oamenii care calatoresc mult. Desi specificatiile acestora nu sunt la fel de puternice ca cele de la notebook-urile normale sau de la laptop-urile de gaming, in comtinuare ofera performante decente. Principalele activitati pe care le puteti face pe un astfel de dispozitiv sunt office, browsing, vizionare de filme/seriale sau continut online de pe platformele preferate.

Daca va intrebati de ce sa optati pentru un laptop 2 in 1 in detrimentul celor normale, am sa va mentionez mai jos caracteristicile pe care eu le consider cele mai importante. 

  • Dimensiunile reduse este un capitol la care exceleaza aceste dispozitive. In marea majoritate a cazurilor, sunt construite din materiale premium si au niste design-uri foarte elegante, respectiv slim.
  • Portabilitatea este de asemenea o caracteristica foarte importanta. Nu putine au fost situatiile in care ati vrut sa vizionati sau sa lucrati ceva din pat sau dintr-o pozitie cat mai confortabila. Cu un asemenea laptop la care display-ul dispune de touchscreen si este detasabil, aceste activati sunt extrem de simplu de realizat. 

De asemenea, puteti sa-i aratati unei persoane cu care aveti un diagol monitorul fara sa intoarceti laptop-ul cu totul, acesta rotindu-se la 360 de grade.

  • Varietatea de modele si de preturi este enorma. Puteti gasi astfel de laptop-uri cu specificatii decente, ideale pentru activitati usoare la doar cateva sute de lei. In schimb, daca sunteti o persoana care are nevoie de mai multa putere si specificatii mai competente, puteti scoate din buzunar sume chiar si peste 6000 de lei.
  • Autonomia bateriei de pe aceste laptop-uri este cu mult superioara fata de laptop-urile normale sau de gaming. Datorita procesoarelor si a celorlalte componente care consuma putin curent, autonomia poate ajunge chiar si pana la 8-12 ore de utilizare continua moderata.
  • Tehnologiile si functiile pe care un astfel de laptop le detine sunt superioare. De exemplu, puteti gasi modele care dispun de recunoastere faciala, senzor de amprenta, slot pentru SIM, tastatura iluminata sau chiar modele care au un al 2-lea display integrat in touchpad.

In concluzie, sunt numeroase motive pentru care sa alegeti un laptop 2 in 1. Ramane doar la latidudinea dumenavaostra sa decideti daca un astfel de model se preteaza cerintelor pe care le aveti. Dupa cum am mentionat si mai sus, sunt dispozitive compacte, portabile, cu performante mediocre si cu o autonomie crescuta a bateriei.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *