Controverse intr-o lume cruda

Controverse intr-o lume cruda

Aveam senzatia vaga de ceva timp ca voi avea din ce in ce mai multe crize, si ca din pacate le voi avea exact atunci cand voi iesi in public… Si cum oamenii din ziua de azi sunt indiferenti la problemele semenilor lor nu ma astept sa am prea multi sorti de izbanda si sa supravietuiesc, poate cine stie acesta chiar va fi sfarsitul meu. Nu ma astept sa ma vindec m-am resemnat si stiu deja ce ma asteapta.

Nu are rost sa ma mint singura, pentru ca nu as face nimic mai mult decat sa ma amagesc singura gandindu-ma ca lucrurile nu sunt chiar asa. Pe de alta parte ar trebui sa-mi pastrez realismul si sa pot fi capabila sa merg sa-mi aranjez toate lucrurile necesare pentru ultimul meu drum. Nu as vrea sa stiu ca si la sfarsitul vietii mele nu voi fi nimic mai mult decat o povara pentru familia mea.

Controverse intr-o lume cruda

Nu vreau ca ei sa stie despre toate astea pentru ca oricum le vor afla pe ultima suta de metri. Nu cred ca toate acele lucruri legate de serviciile funerare le voi putea intelege pana la urma. Nu e in spiritul meu sa inteleg ce se intampla atunci cand un om moare si nici de ce ai nevoie pentru inmormantarea acestuia. Desi au fost destule persoane apropiate care au parasit aceasta lume nu m-a interesat niciodata ce se intampla in spatele tuturor ritualurilor.

Insa de fiecare data cand se termina o ceremonie de inmormantare cei care se ocupau de asta erau foarte obositi si mai mult decat atat traumatizati. Eu nu vreau asta pentru familia mea si la drept vorbind ma ucide intr-un mod sfasietor acest gand. Pentru asta am crezut ca este mult mai bine sa merg si sa caut detalii si informatii cu privire la ceea ce pot oferi firmele de pompe funebre in astfel de situatii.

Cu siguranta cand voi face acest lucru o sa ma simt foarte ciudat, mai cu seama ca eu sunt cea care va avea intrebari si isi doreste si raspunsuri pe masura. Daca stau bine sa ma gandesc e o situatie destul de complicata, dar asta nu trebuie sa ma plang, ci din contra sa accept ceea ce se intampla si sa ma gandesc cum pot imbunatatii anumite aspecte legate de relatiile dintre mine si familia mea.

Sper ca intr-o zi ai mei sa ma inteleaga si daca vor putea sa ma ierte… Chiar daca in urma mea vor aparea suficiente controverse incat sa-i zapaceasca pe ai mei parinti, eu stiu ceea ce le poate veni in ajutor si de aceea incerc sa indrept neregulile dintre mine si ei. Macar atat sa fac si eu si sa indrept ceea ce pare a fi de neschimbat.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *