Coca-Cola – intrebuintari originale

Nu cred ca exista vreo persoana care sa nu fi gustat din aceasta bautura celebra. Dar daca am folosi aceasta bautura la altceva, in bucatarie de exemplu? Azi va invitam literalmente sa facem menajul cu Coca-Cola. Iata care sunt cele mai originale intrebuintari ale acestei bauturi multifunctionale.

coca

Toaleta

Toaleta este plina de pete si calcar. Putine sunt produsele de curatare care reusesc sa ne scape in totalitate de aceste probleme. Drept urmare, va propunem o solutie simpla, economica si drastica care va remedia repede aceasta problema. Pentru asta ai nevoie doar de un flacon de Coca-Cola. Datorita continutului bogat de acizi, aceasta bautura este capabila sa le vina de hac petelor. Varsa in vasul WC-ului Coca-Cola si lasa sa actioneze timp de cateva minute. Dupa care clateste cu un simplu jet de apa.

haine

Hainele

Unele pete se incapataneaza sa dispara de pe hainele tale? Solutia? Putina Coca-Cola. Inmoaie zona patata cu putin suc si lasa la macerat timp de o ora buna. Poti sa adaugi putina Coca-Cola si in masina de spalat. Acest lucru iti va permite, pe de o parte, sa ai o rufe mai curate, pe de alta parte sa eviti acumularea de calcar pe peretii tamburului.

bucatarie

In bucatarie

Coca-Cola va deveni cu siguranta cea mai buna prietena a ta din bucatarie. Este de ajuns sa aruncam un simplu ochi asupra oalelor si ustensilelor de bucatarie murdare si simtim ca energia ni se scurge rapid. Vrei sa afli cum te va scapa Coca-Cola de aceasta corvoada? Amesteca in parti egale Coca-Cola si putin detergent de vase si lasa magia sa opereze. Vasele si oalele tale vor arata ca noi.

masina

Pentru masina

O da! Faimoasa bautura gazoasa nu inceteaza sa ne impresioneze. Ne poate ajuta chiar sa ne intretinem masina. De exemplu, poti folosi Coca-Cola pentru a scapa de petele de rugina de pe bara de protectie. Sau sa scapi de petele de murdarie de pe parbriz. Cum trebuie sa procedezi? Pe o discheta demachianta sau pe o vata aplica putina Coca-Cola si aplic-o pe zonele cu probleme. Rezultatul este pur si simplu wow.

Te-ai convins de intrebuintarile originale ale acestei bauturi?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *