Ce spune distanta dintre sprancene despre temperamentul tau

Aspectul fizic este determinat inca de la nastere. Acesta nu reflecta doar patrimoniul genetic ci si persoana care vei fi in viitor. Unele trasaturi si parti ale corpului scot la iveala personalitatea si caracterul nostru. Ochii de exemplu sunt oglinda sufletului, demasca profunzimea sufletului si puritatea. Gura spune daca esti o persoana blanda, rebela sau mai degraba visatoare. Liniile mainilor pot prevedea viitorul si destinul. Si distanta dintre sprancene spune multe despre temperamentul tau.

sprancenele

Sprancene departate. Daca sprancenele tale sunt separate de o distanta relativ mare inseamna ca esti o persoana deschisa. Aceasta distanta scoate la iveala latura ta extrovertita, spiritul ambitios si imaginatia bogata. Esti o persona creativa care cauta sa isi realizeze visele. Esti amabila si sociabila. Esti genul de persoana careia ii place sa interactioneze in cadrul unui grup si sa isi ajute anturajul aflat in dificultate. In schimb, ai momente in care esti ezitanta si iti este destul de greu sa iei decizii.

sprancen

Sprancene apropiate. In general, aceasta forma de sprancene indica ca persoana este furioasa si isi exprima o anumita nemultumire. Daca sprancenele tale sunt aproape una de alta, esti o persoana slaba careia ii este greu sa faca fata stresului si anxietatii, nu esti foarte realist. Distanta dintre sprancene indica faptul ca ai nevoie de timp de gandire pentru a lua o decizie. Optezi adesea pentru ceea ce este logic, emotiile vin dupa.

distance-entre-vos-sourcils-dit-long-personnalite-3

Sprancene cu distanta medie. Daca distanta dintre sprancene este medie esti o persoana activa cu o personalitate puternica. In viata de zi cu zi stii exact ce vrei si cauti sa obtii acel lucru cu orice pret. Nu iti este teama de provocari deoarece ai incredere in tine, esti o persoana determinata si perseverenta. De obicei castigi bataliile. Nu accepti esecul, iti este greu sa il tolerezi. Esti o persoana demna de incredere. Stii sa pastrezi secretele prietenilor tai si sa le dai cele mai bune sfaturi in caz de nevoie. Exista persoane care te considera aroganta si incapatanata.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *