Ce trebuie sa stii despre caminele de batrani?

Couple Playing Dominoes At Day Care CentreCaminul de batrani Sfantul Irineu Pantelimon .Indiferent ca mergem pe strada, ne uitam la televizor sau citim un ziar, mereu ne vom izbi de realitatea dura, in care o mare parte din oamenii varstnici din aceasta tara, duc o lupta continua de supravietuire. Deseori, din cauza anumitor probleme, acestia raman fara adapost, fara un camin. Cei mai norocosi dintre ei primesc sprijin de la copii sau autoritati, o parte sunt repartizati in diverse locuri special amenajate pentru batrani ( camin de batrani ), iar restul raman pe drumuri, fiind nevoiti sa infrunte destinul nemilos. Insa, sunt si cazuri in care batranii se simt o povara pentru familie si decid sa se retraga intr-un loc linistit pentru a-si petrece ultimii ani din viata asa cum se cuvine.

Caminul de batrani Sfantul Irineu va ofera servicii de calitate inalta si dezvoltare continua, azilul de batrani fiind amplasat in Comuna Pantelimon, Ilfov, intr-o oaza de liniste, unde va puteti simti ca acasa si unde va puteti vizita oricand persoanele importante din viata dumneavoastra.

Dispunem de o echipa dedicata care are grija de fiecare senior in parte inca din prima zi si un personal medical specializat in ingrijire si cazare, azilul fiind construit special pentru activitatea de ingrijire a persoanelor varstnice.

Azilul de batrani dispune de bucatarie proprie, iar masa se serveste in fiecare zi intr-un spatiu special. Suntem aflati intr-un cadru primitor si familiar in care putem desfasura zilnic activitati ocupationale si socio-culturale.

Caminul de batrani Sfantul Irineu va ofera urmatoarele:

– ingrijire post-operatorie;
– asistenta medicala 24 din 24;
– administrarea tratamentului;
– kinetoterapie si recuperare generala;
– cardiologie, neurologie, consiliere psihologica, psihoterapie;
– ingrijire speciala pentru Alzeihmer si Parkison;
– evaluare clinica periodica;
– consultatii medicale periodice;
– activitati socio-culturale si terapie ocupationala;
– meniu zilnic echilibrat special creat pentru fiecare persoana

Oricand puteti vizita centrul pentru a va convinge de seriozatatea colectivului si calitatea serviciilor.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *