Carbidul, o modalitate perfecta de a scapa de cartite

Ati observat tuneluri de cartita in gradina dvs? Este foarte clar, sunteti vizitati de niste mici daunatori care va vor strica gradina incet si sigur. Pentru a putea scapa de ei va trebui sa apelati la diverse metode de exterminare cartite. Nu trebuie sa apelati la specialisti, deoarece aceasta este o sarcina pe care o veti putea face singuri. Exista mii de metode prin care puteti scapa de ele, uan dintre ele fiind reprezentate de un carbid pentru cartite. Cei care se vor folosi de acest produs, vor trebui sa aiba grija de felul in care il vor folosi, pentru a nu dauna sanatatii.

Ce este carbidul?

In timp ce cartitele poate parea sa arate nevinovate, ele sunt de fapt daunatoare pentru peluze si gradini. Ele va vor strica terenul, sapand tuneluri sub pamant, provocand denivelari sau asa zisele „dealuri” care apar de cele mai multe ori in apropierea zonelor de gazon. Aceste movile si dealuri nu  numai ca arata doar rau, fiind, de asemenea, daunatoare pentru iarba, deoarece rupe radacinile in momentul in care sapa. Exista mai multe modalitati de a le putea ucide, precum capcanele, bombe de fum si otravuri. Una dintre aceste otravuri se numeste carbura de calciu, adica carbid.

Care sunt avantajele carbidului?

  1. Se aplica usor, nu este lipicios
  2. Este sigur
  3. Nu va va pata hainele daca veti scapa putina solutie pe dvs
  4. Va va proteja gradina si terenurile temeinic

Cu toate acestea, va trebui sa fiti putin atent in momentul care va veti folosi de solutie pentru a putea acapara o mare parte din tunelul cartitelor. Carbidul va va scapa de aceste daunatoare, reusind sa va mentina curtea curata, aspectuoasa si sanatoasa. Dupa ce ati folosit carbidul, optional veti putea sa urmati urmatorul pas: incercati sa atrageti cat mai multi pradatori care va pot scapa instant de cartite.

Dupa ce veti face acesti 2 pasi nu veti mai avea nicio problema cu micile daunatoare care v-au dat mana acum tarcoale curtii. Acum veti putea rasufla usurat, stiind ca aceasta problema va fi rezolvata.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *