Aranjeaza-ti bucataria cu mobila la comanda

Bucataria este adesea considerata a fi o zona extrem de practica si functionala a casei, plina cu gadget-uri si dispozitive care ne simplifica treburile gospodaresti. Rareori dam atentie asupra faptului ca bucataria trebuie sa aiba, de asemenea, un interior elegant si placut. Prin folosirea corecta a culorilor si materialelor, bucataria casei poate deveni mai mult decat un spatiu functional. Dar, din moment ce functionalitatea este de o importanta capitala, design-ul poate fi imbunatatit cel mai bine prin incorporarea unei mobile practice si frumoase. Mai mult decat atat, functionalitatea bucatariei poate fi potrivita cerintelor tale, prin obtinerea de mobila la comanda personalizata.

Din moment ce mobila la comanda se face tinand cont de cerintele exacte si de preferintele clientului, acesta din urma are posibilitatea de a alege fiecare element si fiecare detaliu in corpurile de mobilier individuale. De la culoare la materialele utilizate si chiar la proiectarea si la tipul de tehnici folosite, producatorii de mobilier personalizat, cum sunt cei de la mobilakoncept, ofera clientilor libertatea deplina de a veni cu idei si cu propuneri. Poti obtine chiar si mobilier de lux personalizat conceput astfel incat sa adauge acea nota de glamour interiorului bucatariei tale.

Mobilierul de bucatarie personalizat poate sa dispuna de o intreaga serie de idei inovatoare, adaugate la eficienta si functionalitatea spatiului. Marimea potrivita a dulapurilor, a rafturilor si a blaturilor, numarul corect de sertare, stilul sertarelor, inaltimea exacta a tuturor corpurilor – toate sunt mai usor de realizat prin comandarea de mobila personalizata. Asadar, daca ai mult prea multe sticle, borcane, containere, etc. care au nevoie sa fie depozitate in mod ingenios, apeleaza la un producator de mobila la comanda, punandu-i toate cerintele necesare astfel incat mobila pe care ti-o doresti sa fie construita in mod corespunzator.

Cel mai mare avantaj al mobilierului personalizat pentru bucatarie este, fara indoiala, faptul ca acesta poate fi proiectat in asa fel incat sa se potriveasca exact cu dimensiunile si proportiile bucatariei tale. Spre deosebire de mobilierul gata facut gasit in magazin, mobilierul personalizat va avea toate dimensiunile dorite de client si, astfel, acesta poate fi foarte avantajos pentru cei care au o bucatarie extrem de mica si trebuie sa isi potriveasca toate elementele fara a fi nevoie sa isi faca griji ca vreun corp de mobilier nu va incapea in spatiul disponibil.

mobila la comanda de bucatarie

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *