Apa este esentiala intr-un birou

Apa este esentiala intr-un birou

 

Lucrez intr-o mica firma de publicitate, de ceva timp, si pot sa spun ca sunt foarte multumita. Realizam bannere, flyere si orice alt tip de material publicitar pentru multe alte firme si companii din oras. Suntem doar cativa angajati si fiecare este specializat intr-un domeniu. Fiind, asa cum spuneam, o firma destul de micuta, nu aveam nevoie de dotari speciale. Si totusi, cateva lucruri trebuiau imbunatatite.

Printre acestea, aveam nevoie de un dozator pentru apa calda si rece. De ce? Pentru ca, zi de zi, trebuia sa ne caram cu sticle si sticlute dupa noi si iarna, daca doream un ness sau un ceai, trebuia sa ne ducem la magazinul din apropiere. Asta insemna sa ne imbracam si sa varsam jumatate din bautura pe drum, mai ales atunci cand era ger si se forma gheata.

Asa ca, vorbind cu seful, l-am convins ca este nevoie de un astfel de aparat. Intelegand foarte bine situatia, seful ne-a spus sa cautam pe internet o firma care sa livreze la domiciliu si sa aiba aparatura de calitate. Asa am descoperit magazinul online Dwyn care are niste produse excelente din gama Dozatoare de apa, la preturi deloc mari. Am decis sa cumparam un Dozator de apa de podea, compresor, suport de pahare, Maxim YLR-5L care sa aiba si apa rece si apa calda. Dozatorul a venit foarte repede si nu mai eram nevoiti sa ne caram cu toate sticlele dupa noi.

La putin timp, am decis sa iau si pentru acasa un produs de la Dwyn. Pentru ca nu mai voiam sa dau banii zilnic pe bidoane de apa si nu puteam sa beau de la robinet, am hotarat sa achizitionez o Cana filtrare apa Laica J11AB Clear Line. Pot sa spun ca a fost cea mai buna alegere, deoarece acum beau apa curata si am reusit sa fac economii considerabile.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *