a aparut un nou serviciu de plati in Romania: PrioriPay

banidirectacasa-1411498405Traim intr-o societate in care solutiile de plata sunt din ce in ce mai performante si mai usor de folosit. Este si normal, in conditiile in care absolut fiecare activitate se invarte in jurul banilor. Daca la inceput, singura metoda prin care puteai sa platesti era cu bani lichizi, usor, usor au aparut transferurile bancare, platile online si intr-un final platformele de tipul Prioripay care asigura o multime de posibilitati financiare.

Ce este PrioriPay?

In cateva cuvinte, PrioriPay este o platforma online dedicata platilor si primirii de bani. Desi pare o simpla solutie bancara, este total diferita de o astfel de solutie din mai multe motive. In primul rand, clientul PrioriPay nu trebuie sa se deplaseze pana la un ghiseu bancar pentru a putea sa isi deschida un cont, in al doilea rand, flexibilitatea de plata este mult mai mare si in al treilea rand, PrioriPay este o solutie internationala, care poate fi folosita din orice colt al lumii.

De ce ar trebui sa folosesti PrioriPay?

In primul rand, nu ai nimic de pierdut. Deschiderea unui cont nu implica niciun cost din partea ta iar platile si tranzactiile efectuate sunt, fie gratuite, in cazul transferurilor dintr-un cont PrioriPay, catre un alt cont PrioriPay, fie pe baza unui comision redus, in cazul unui Transfer de bani catre un cont bancar sau catre o persoana fizica, prin posta.

Ce poti face cu un cont PrioriPay?

Poti trimite bani oriunde, in orice colt al tarii. Daca esti in strainatate, spre exemplu si vrei sa trimiti bani acasa, o poti face fara probleme, chiar daca familia ta se afla undeva la tara si nu are acces la o banca. PrioriPay colaboreaza cu Posta Romana, asadar, banii ajung rapid prin intermediul postasului;
Poti face plati online. Platile online sunt specialitatea PrioriPay. Le poti face oriunde, catre orice magazin si la orice ora din zi si din noapte. Comisioanele sunt mici iar avantajele sunt foarte mari.
Poti retrage bani sau poti plati cu cardul. Daca esti utilizator PrioriPay poti sa soliciti eliberarea unui card MasterCard care sa fie atasat contului tau. Dupa ce ai acest card in posesie, il poti folosi pentru o multime de tranzactii. Vei putea retrage bani, ii bei putea folosi pentru platile catre diversi comercianti si te vei pute bucura de flexibilitate maxima.
Desi PrioriPay nu este o solutie foarte veche in Romania, poti avea incredere maxima in ceasta platforma, deoarece orice tranzactie este 100% sigura, datele tale sunt in deplina siguranta iar intreaga activitate de pe platforma este aprobata de Banca Nationala a Romaniei. PrioriPay este, asadar, un sistem de plata care poate, in viitor, sa devina cel mai folosit sistem de plata din Romania.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *