4 cupluri de vedete care si-au continuat povestea si in viata reala

In momentul in care intra in pielea unui personaj, actorii au tendinta sa faca tot ce le sta in putere sa fie cat mai reali, sa simta aceleasi lucruri ca personajul pe care il interpreteaza. Un lucru valabil si cand vine vorba de intepretarea rolului de indragostit. Numeroase sunt vedetele de la Hollywood care si-au gast jumatatea pe platoul de filmare. Care sunt acele cupluri de vedete a caror poveste de dragoste a inceput pe platourile de filmare?

Joshua Dallas si Ginnifer Goodwin. Dupa ce au jucat impreuna in celebrul serial Once Upon a Time, cei doi actori au decis sa isi transforme basmul in realitate. O poveste de dragoste care le face sa viseze pe multe femei. Astfel, cei doi actori au ajuns sa se casatoreasca si sa aiba copii impreuna. Sa speram ca vor fi fericiti impreuna pana la adanci batraneti.

6-couples-de-stars-qui-ont-continue-leur-histoire-dans-la-vie-reelle2

Daniel Craig si Rachel Weisz. Prieteni vechi, Daniel Craig si Rachel Weisz au decis sa inceapa o relatie de iubire dupa ce au jucat impreuna in filmul Dream House. In realitate, in timpul filmarilor, cei doi actori birtanici s-au apropiat destul de mult si au ajuns sa se casatoreasca in anul 2011. Doar patru persoane au fost invitate la casatoria celor doi: Ella Craig, fiica lui Daniel, Henry Chance, fiul lui Rachel si cei doi martori ai cuplului.

Eva Mendes si Ryan Gosling. Dupa ce au jucat impreuna in filmul The Place Beyond the Pines, cei doi actori au decis sa isi continue povestea de dragoste si in viata reala. Ryan si Eva sunt impreuna din 2011 si au doi copii impreuna.

6-couples-de-stars-qui-ont-continue-leur-histoire-dans-la-vie-reelle4

Channing Tatum si Jenna Dewan. Cei doi eroi din Sexy Dance fac si ei parte din cuplurile care s-au cunoscut pe platourile de filmare. La mai bine de 10 ani de la lansarea filmului Sexy Dance, cei doi sunt inca impreuna si au o fiica in varsta de trei ani.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *