Stiati cum se poate preveni gustul de ars al tigarii electronice?

gust ars tigara

Incepatorii in vapat intampina destul de des anumite probleme. Una dintre cele mai intalnite probleme este gustul de ars care apare in timpul vapatului si care este, fara doar si poate, extrem de deranjant. Acest gust este unul dintre putinele neajunsuri pe care le ofera acest mod de a fuma si poate sa incline balanta in favoarea tutunului.

Din fericire, poate sa fie prevenit, daca se respecta o serie de reguli si daca se cunosc cauzele sale.

Care sunt cauzele gustului de ars?

Cea mai intalnita cauza este rezistenta arsa. Rezistentele tigarilor electronice nu au o viata nelimitata si ocazional, trebuie sa fie inlocuite.

Daca rezistenta este noua, exista si alte motive pentru care apare gustul de ars. In primul rand, utilizarea incorecta poate sa fie o cauza cat se poate de des intalnita. Prima folosire a rezistentei trebuie sa tina cont de cantitatea de lichid picurata pe orificiile acesteia. Mai exact, trebuie sa picuri lichid tigara electronica direct pe orificii pentru a se umezi bine vatelina. Dupa instalarea rezistentei nu trebuie sa se vapeze imediat, ci trebuie sa se lase clearomizorul cu lichid aproximativ jumatate de ora.

O alta cauza care genereaza gustul neplacut este utilizarea tigarii electronice la un wattaj prea mare. Este bine sa te asiguri ca nu depasesti numarul de Wati recomandati de producatorii rezistentei, deoarece riscul de a descoperi gustul de ars creste extrem de mult.

Nu in ultimul rand, o alta cauza frecventa este lichidul tigarii. Daca rezistenta este in regula si ai respectat toate regulile pentru un vapat corect, este posibil sa fi dat de un lichid cu prea mult VG si cu o vascozitate foarte mare. Pentru a elimina orice risc este bine sa se foloseasca un lichid cu o concentratie mai mica de VG. In momentul in care achizitionezi un lichi pentru tigara ta, este bine sa te informezi in ceea ce priveste raportul dintre VG si PG, care este tiparit pe eticheta.

Respectand toate regulile si asigurandu-te ca ai un lichid de o calitate foarte buna, experienta vapatului nu are cum sa fie altcumva decat foarte placuta.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *